nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Login


Momenteel wordt er hard gewerkt aan het vernieuwen van de site i.v.m. de problemen die we hadden. Op het moment dat de nieuwe site ONLINE gaat is het nodig dat iedereen (die ook het forum wil bekijken of daar berichten wil lezen) zich OPNIEUW aan gaat melden. Het is helaas niet mogelijk gebleken om het huidige bestand van aangemelde personen over te hevelen naar de vernieuwde website.
Mede door de Corona-crisis en het vervallen van alle theaterevenementen is er al lange tijd niets actueels gepost op deze website. Op de vernieuwde website zal dit ruimschoots goed gemaakt worden en zullen er weer regelmatig updates en verslagen verschijnen. Nu de theaters weer (beperkt) toegankelijk zijn heeft René namelijk een bomvolle agenda in de planning! Anastasia is voorlopig opgeschort tot 2021, dus er is ruimte voor andere dingen: On tour met Brigitte Heitzer, War of the Worlds als alternate, Shifting Daylight met hun nieuwe programma en ook nog diverse losse evenementen.
In het forum is een agenda te vinden - zie NIEUWS - maar i.v.m. de corona-onzekerheden zijn de speeldata allemaal onder voorbehoud, dus hou dit in gedachten.

Graag tot ziens, hopelijk binnenkort op de vernieuwde website.
Marijke

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail